Har du noget, der skal på flaske?

Vores tapperi kan det meste, hvad enten det handler om at blande på stedet, rådgive om etiketter, fragtløsninger, webhotel, holdbarhed og den rigtige brudsikre emballage. Nedenfor kan læse om alle ydelser, vi tilbyder.  

Ydelser

Flasketapning

Alt undtagen firkantede flasker kan tappes hos os. Vi arbejder med størrelser fra 5 cl til 75 cl., skruelåg, T-propper eller kapsler. Næsten alt kan lade sig gøre. Det eneste, vi ikke kan tilbyde (endnu), er karbonering af dit produkt. 

Etikette & Emballering

Vi kan håndtere for- og bagsideetikkette og har et samarbejde med grafiker Mads Rasmussen, som kan hyres ind på timebasis og mødes med dig på tapperiet. Vores etikettemaskine kan tillige håndtere krympehætter og banderoler.    

Logistik og lagerstyring

Vores etikettemaskine har termoprinter, hvilket vil sige, vi kan overholde kravene til sporbarhed og lagerstyring hos f.eks. større danske detailvirksomheder. 

Vi samarbejder med E-synergi på Bogø omkring onlinelagerstyring og webhotel med direkte integration til din hjemmeside. Det gør, at du kan tilgå og fremsende dine varer hjemmefra – eller at din hjemmeside automatiske sender færdigvarer uden til kunderne.  

Totalløsninger

Vi har mange erfaringer med alt flasketype, etikettetype, papembalering, forskellige former for brudsikker aflukning af dit produkt, holdbarhedsperiode på baggrund af af forskellige behandlinger af dit produkt. Med andre ord kan vi hjælpe med næsten alt i forhold til at komme ting på flaske – så længe du selv kommer med produktet.   

Brug for rådgivning?

Vores erfarne flasketappere og øvrige personale står klar til at svare dine spørgsmål. Kontakt os på telefon +45 24652913 eller send os en e-mail, så skal vi nok hjælpe dig videre.